window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
SME

Investment loan

Scopuri multiple

Credit pe termen mediu

Utilizare: Pentru scopuri multiple, pentru dezvoltarea afacerii. Facilitate de tip non-revolving. Facilitatea poate fi folosita pentru plata datoriilor catre bugetul de stat si poate fi folosit inclusiv pentru refinantarea altor produse. 

Plafon credit: in functie de necesitatile  si situatia financiara a companiei tale 

Moneda: RON, EUR

Perioada de acordare: până la 60 luni 

Documente justificative: nu este cazul

Garantii:

 • Ipoteca mobiliara asupra tuturor conturilor curente in lei si in valuta deschise la banca precum si asupra conturilor companiilor din grup care sunt garanti.
 • Contract de fidejusiune incheiat de asociat(i), in calitate de persoana fizica
 • Alte garantii conform negocierii cu banca

Beneficiile dvs: 

Flexibilitate: 

Creditul poate fi tras integral, in una sau mai multe transe, in cel mult doua luni de la data aprobarii. Se solicita documente justificative pentru trageri.

Rambursare:
Rambursarea se poate face in rate lunare sau trimestriale, egale sau in anuitati lunare.

Află mai multe detalii descărcând fișa produsului, aici.

Investiții

Credit pentru investiții

Utilizare: Investitii, achizitii, constructie, refinantare. Poate fi folosit pentru refinantarea altor proiecte de investitii sau pentru preluarea altor tipuri de credite pe termen lung. 

Plafon credit: În functie de necesitatile si situatia financiara a companiei tale, respectiv pana la 85% din valoarea investitiilor, a achizitiilor si a constructiilor, fara TVA. In cazul refinantarii altor credite, se poate acorda pana la 100% din  suma de rambursat. În cazul achizitiei de terenuri (cu exceptia celor agricole), Banca va finanta pana la 50% din pretul de achizitie, fara TVA.

Moneda: RON, EUR    

Perioada de acordare: Pana la 120 de luni, cu perioada de gratie de pana la 12 luni. Facilitatea se va revizui la fiecare 12 luni

Garantii: 

 • Ipoteca mobiliara asupra tuturor conturilor curente in lei si in valuta deschise la Banca precum si asupra conturilor companiilor din grup care sunt garanti.
 • Contract de fidejusiune incheiat de asociat(i), in calitate de persoana fizica
 • Alte garantii conform negocierilor avute cu banca 

Beneficiile dvs: 

Flexibilitate: 
Creditul de investitii poate fi folosit prin efectuarea uneia sau a mai multor trageri, pe baza de documente justificative. 
Compania trebuie sa efectueze prima tragere la cel mult doua luni de la data acordarii creditului.

Rambursare: 
Rambursarea se poate face in rate lunare sau trimestriale, egale sau in anuitati lunare.

Află mai multe detalii descărcând fișa produsului, aici.

CE TREBUIE SĂ ȘTII?

 • Plafonul de credit se stabilește în funcție de produsul utilizat, precum și în funcție de necesitățile și situația financiară a companiei tale 
 • Moneda finanțării poate fi LEI, EUR sau USD, în funcție de scopul finanțării și caracteristicile produsului 
 • Perioada de acordare poate fi de până la 120 de luni, cu perioadă de grație, în funcție de produs

Ai parte de garanții flexible, precum:

 • Ipotecă mobiliară asupra tuturor conturilor curente în LEI și în valută deschise la Bancă și asupra soldurilor creditoare ale acestora
 • Contract de fidejusiune încheiat de asociați, în calitate de persoană fizică și cu soțul/soția (dacă există, precum și în funcție de regimul matrimonial)
 • Alte garanții stabilite împreună cu banca

Ce trebuie să știi?

Costurile sunt flexibile, în funcție de afacerea ta și de produsul de care ai nevoie.

Plafon emitere scrisori de garanție/acreditive de import

Utilizare: Emiterea de scrisori de garanție/contragaranție și acreditive de import

Facilitate: tip revolving acordată pentru o perioadă de până la 36 luni.

Suma: în funcție de necesitățile clientului și de situația financiară a acestuia.

Moneda: RON, EUR

Perioada: până la 36 de luni, cu posibilitatea prelungirii.

Garanții:

 • Ipotecă mobiliară asupra tuturor conturilor curente în lei și în valută, ale Clientului deschise la Bancă și asupra soldurilor creditoare ale acestora
 • Contract de fidejusiune încheiat de asociat(i)/acționar(i) majoritari sau cu putere de decizie, în calitate de persoană fizică și cu soțul/soția (dacă există, precum și în funcție de regimul matrimonial)
 • Orice alte garanții acceptate de bancă

Utilizare: În una sau mai multe emiteri de scrisori de garanție/acreditive

Personalul nostru dedicat îţi stă la dispoziție pentru orice informații despre produsele și serviciile noastre la tel: 021 303 69 69 sau 0800 801 802.

This website uses cookies. By closing this pop-up, you express your consent to the usage of cookies.
The site is optimized for Chrome, Firefox or Safari
(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');