window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
MICRO & Self-Employed

Long term financing

Choose the proper financing for your business

Finanțarea nenominalizată Medium Term Loan

CE REPREZINTĂ

Facilitatea poate fi folosită pentru plata nevoilor nenominalizate ale companiei (inclusiv a datoriilor către bugetul de stat) și, de asemenea, poate fi folosită pentru refinanțarea altor produse de credit.

Facilitatea folosește un cont de credit separat.

Moneda de acordare: RON, EUR (pentru situațiile în care compania are încasări sau contracte de vânzare denominate în valută).

Suma maximă acordată este de 200.000 Euro, echivalent în RON.

CUM SE FOLOSEȘTE

Creditul poate fi tras integral, în una sau mai multe tranșe, în cel mult trei luni de la data semnării contractului de credit. Nu se solicită documente justificative pentru trageri și se acordă pe o perioadă maximă de până la 60 luni. Se recomandă ca nivelul de acoperire cu garanții ajustate să fie cel putin 100%.

Rambursarea se poate face în rate lunare sau trimestriale, egale sau în anuități lunare egale.

Pentru finanțare cu rate și fără garanții reale am creat pentru tine și Prompt Medium Term Loan, cu suma maximă de acordare de 100.000 EURO, echivalent în RON pe o perioadă de până la 36 luni.

Finanțarea investițiilor

CE REPREZINTĂ

Este o facilitate de tip non-revolving folosită pentru planurile de dezvoltare sau extindere a companiei precum achiziția de bunuri (imobile, echipamente, etc) sau refinanțarea investițiilor realizate anterior solicitării creditului și efectuate din surse proprii.

Moneda de acordare: RON, EUR (pentru situațiile în care compania are încasări sau contracte de vânzare denominate în valută).

Suma maximă acordată este de 200.000 EURO, echivalent în RON.

CUM SE FOLOSEȘTE

Limita maximă de acordare a produsului se stabilește în funcție de tipul investiției astfel: 

  • până la 85% din valoarea investițiilor, a achizițiilor și a construcțiilor, fără TVA.
  • în cazul refinanțării altor credite, se poate acorda până la 100% din suma de rambursat.
  • în cazul achiziției de terenuri (cu excepția celor din categoria extravilan agricol), Banca va finanța până la 50% din prețul de achiziție, fără TVA.

Perioada maximă de acordare este de până la 84 de luni, cu perioada de grație de până la 3 luni pentru achiziția de vehicule/echipamente și până la 120 de luni, cu o perioadă de grație de până la 12 luni, pentru alte tipuri de investiții.

Serviciul îți oferă lejeritate în plata ratelor și poate fi folosit pentru investiții, achiziții, construcție, dar și pentru refinanțarea altor proiecte de investiții sau pentru preluarea altor tipuri de credite pe termen lung.

Personalul nostru dedicat îţi stă la dispoziție pentru orice informații despre produsele și serviciile noastre la tel: 021 303 69 69 sau 0800 801 802.

This website uses cookies. By closing this pop-up, you express your consent to the usage of cookies.
The site is optimized for Chrome, Firefox or Safari
(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');