News

Știri

First Bank încheie un parteneriat cu QIWI

Serviciul de încasare numerar prin terminalele de plata QIWI se adresează tuturor clienților persoane fizice, care dețin cel putin un cont curent la FIRST BANK, indiferent de valuta contului.

Aceasta modalitate de alimentare a conturilor curente detinute la FIRST BANK este disponibila incepand din a doua parte a lunii mai 2019 si face parte din noua strategie de business a bancii, orientata catre digitalizare. 

“Ramanem fideli promisiunii de a oferi clientilor nostri servicii guvernate de eficienta, confort si simplitate. Parteneriatul cu QIWI face parte din strategia de digitalizare a FIRST BANK, prin care dorim sa reducem incarcatura operationala a consultantilor nostri bancari, astfel incat acestia sa-si poata indeplini cu succes misiunea: aceea de a consilia clientii, de a fi alaturi de ei in deciziile financiare pe care le iau.” Madalina Otilia Teodorescu, Vicepresedinte FIRST BANK.

“Qiwi Romania, parte a grupului QIWI Plc. este lider in domeniul platilor electronice, este prezenta pe piaţa locală începând cu anul 2009 si detine o retea de terminale cu acoperire nationala.” a precizat Alexandru Oancea, Director General QIWI Romania.

Clientii FIRST BANK vor putea plati ratele la credite sau depune bani in conturile lor detinute la banca fara costuri suplimentare, intr-un mod simplu si sigur prin terminalele neasitate QIWI din toata tara, economisind astfel timpul necesar vizitei la una dintre sucursalele bancii. 

Depunerea de numerar se realizeaza usor, prin selectarea FIRST BANK din lista furnizorilor de servicii financiare parteneri QIWI si apoi prin introducerea CNP-ului. Tranzactia nu necesita elemente suplimentare de identificare precum cod de client, referinta credit, sau scanarea unui cod de bare. 

In aceasta prima etapa, valoarea ce poate fi depusa intr-o singura tranzactie este de 2.000 RON. Clientii pot efectua un numar de maximum 10 astfel de operatiuni pe parcursul unei zile.

Depunerile de numerar prin intermediul terminalelor QIWI se realizeaza exclusiv in RON. 
Suma incasata va fi creditata in contul de RON deschis de client la FIRST BANK. In cazul in care clientul detine numai conturi in valuta, banca va realiza automat schimbul valutar si va credita contul acestuia. In cazul in care clientul detine mai multe conturi, banii vor fi creditati in primul dintre conturile deschise. 

Sumele vor fi creditate in conturile clientilor cu data depunerii efective la terminalul QIWI. Sumele depuse pana la ora 17:00 vor fi disponibile in cont in aceeasi zi, in timp ce sumele depuse dupa ora 17:00 vor fi utilizabile incapand cu dimineata zilei urmatoare. Sumele depuse in zile nelucratoare, vor fi disponibile in urmatoarea zi bancara.


Bucuresti, 3 iunie 2019


Despre FIRST BANK

Cu sediul în București, FIRST BANK oferă o serie largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât și celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking. 
FIRST BANK operează prin 59 de unități bancare și 1200 de specialiști, pentru aproximativ 130.000 de clienți activi. 
Pentru mai multe informații vă invităm pe www.firstbank.ro.

Despre J.C. Flowers & Co.    

J.C. Flowers & Co. este unul dintre liderii domeniului de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra. 
Pentru mai multe informații va invităm pe www.jcfco.com.

Despre Qiwi
Qiwi Romania, parte a grupului QIWI Plc. - lider in domeniul platilor electronice, este prezenta pe piaţa locală începând cu anul 2009. Moment în care a demarat procesul de dezvoltare a unei reţele de echipamente de plată la nivel national. În București și Județul Ilfov dispunem de cea mai mare reţea de echipamente de colectare plăţi. Iar pe plan extern, grupul Qiwi este listat la bursa Nasdaq din New York.

This website uses cookies. By closing this pop-up, you express your consent to the usage of cookies.
The site is optimized for Chrome, Firefox or Safari
(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');