Credit pe termen mediu

CE REPREZINTĂ

Creditul este de tip non-revolving (cu grafic de rambursare) si poate fi folosit atat pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra, plata datoriilor către bugetul de stat, cat si pentru refinanțarea altor produse de creditare.

Facilitatea folosește un cont de credit separat si nu necesita documente justificative.

Moneda de acordare: LEI, EUR.

BENEFICIU: rambursare felxibila 

CUM SE FOLOSEȘTE

Creditul poate fi tras integral, în una sau mai multe tranșe, în cel mult trei luni de la data semnării contractului de credit si poate fi acordat pe o perioadă maximă de până la 60 luni.

Rambursarea se poate face în rate lunare sau trimestriale, egale sau în anuități lunare egale.

De retinut:

Valoarea creditului se stabilește în funcție de nevoile dumneavoastra și de capacitatea de rambursare.

Credit pentru investiții

CE REPREZINTĂ

Este o facilitate de tip non-revolving in LEI sau EUR (cu grafic de rambursare) in una sau mai multe trageri, folosită pentru planurile de dezvoltare sau extindere ale companiei dumneavoastra, precum achiziția de bunuri (imobile, echipamente, etc.) sau refinanțarea investițiilor realizate anterior solicitării creditului și efectuate din surse proprii.

BENEFICIU - Lejeritate în plata ratelor și rambursare flexibila (in rate lunare sau trimestriale, egale sau in anuitati lunare egale).

CUM SE FOLOSESTE

Perioada maximă de acordare este de până la 84 de luni, cu perioada de grație de până la 3 luni, pentru achiziția de vehicule/ echipamente și până la 120 de luni, cu o perioadă de grație de până la 12 luni, pentru alte tipuri de investiții.

Compania trebuie sa efectueze prima tragere la cel mult trei luni de la data semnarii contractului de credit. Utilizarea integrala va fi facuta in maxim 12 luni de la semnarea contractului de credit.

De retinut:

Valoarea creditului se stabilește în funcție de nevoile dumneavoastra și de capacitatea de rambursare.

Personalul nostru dedicat vă stă la dispoziție pentru orice informații despre produsele și serviciile noastre la tel: 021 303 69 69 sau 0800 801 802.801 802.

This website uses cookies. By closing this pop-up, you express your consent to the usage of cookies.
The site is optimized for Chrome, Firefox or Safari
(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');