Cards

12 installments anywhere

Installments purchases everywhere in the world

12 RATE ORIUNDE

Cu cardurile de credit Franklin si Visa Exclusiv Gold de la First Bank ai lumea la picioarele tale! ORIUNDE* sau ORICAND vrei, poti cumpara ORICE iti doresti cu până la 12 rate fără dobândă.

*cu exceptia urmatoarelor tari: Iran, Cuba, Republica Democrata Coreea/Coreea de Nord, Sudan, Sudanul de Sud, Siria, Ucraina – Regiunea Crimeea

CAT TE COSTA

Eșalonează în 3, 6, 9 sau 12 rate, orice cumperi de o valoare mai mare sau egală cu 100 RON si visul tau devine realitate.

Comisionul perceput este de 50 lei pe tranzactie, indiferent de valoare si numarul de rate. Acest comision se va posta lunar in extrasul cardului tau, impartit intr-un numar de rate egal cu numarul de rate solicitat de tine pentru tranzactia respectiva.

 

 

Este foarte simplu!

Îți poti construi singur programul de rate așa cum ți se potriveste cel mai bine! Chiar aici:

Regulamentul campaniei este disponibil aici

Pentru mai multe informatii poti apela serviciul nostru de Call Center : 021.303.69.69

This website uses cookies. By closing this pop-up, you express your consent to the usage of cookies.
The site is optimized for Chrome, Firefox or Safari
(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv='); $('.form-wrapper input[type="submit"]').click(function () { gtag_report_conversion(document.location.href); }); function gtag_report_conversion(url) { gtag('event', 'conversion', { 'send_to': 'AW-738450576/alD1CKLz-KEBEJC5j-AC', 'event_callback': callback }); return false; }