BENEFICII pentru compania ta

- cheltuieli minime la factura de energie electrica, dupa ce sistemul devine functional.

- 50% reducere fata de pretul standard – credit de investitii cu costuri extrem de mici 

- cost ZERO in primele 3 luni de zile – perioada de gratie 

Credit verde de investiții - în condiții avantajoase

 

Valoare: 85% din investiție (fără TVA);
Moneda: RON;
Perioada totală de grație: 3 luni începând de la semnarea contractului de credit – perioada în care să se realizeze și să se pună în funcțiune sistemul de panouri fotovoltaice (grație de la plata comisioanelor, dobânzilor și principalului) după care rambursarea se face în anuități lunare egale până la finalul perioadei de creditare; 

Perioadă limită rambursare:  5 ani (pentru clientii Micro), 7 ani (pentru clientii IMM/Corporate);
Garanții: proiectul va fi folosit ca garanție în funcție de încadrarea clientului, conform politicilor băncii.

Credit verde de investiții în cadrul IMM Invest Plus- cadru Ucraina (IMM Invest, AGRO IMM Invest, IMM Prod, Garant Construct, Rural Invest si Innovation)

 

Valoare: 85% din investiție (fără TVA) dar nu mai mult de 10 mil. lei (5 mil lei pentru domeniile agriculturii primare, pisciculturii, acvaculturii);

Moneda: RON;

Perioada de grație de 3 luni începand de la semnarea contractului de credit – perioada în care să se realizeze si să se pună în funcțiune sistemul de panouri fotovoltaice (grație de la plata principalului) după care rambursarea se face în anuități/rate lunare egale până la finalul perioadei de creditare;

0 lei dobandă în primele 12 luni de la data primei utilizări (aceasta este subvenționată de statul român);

Perioadă limită rambursare: 6 ani;

Garanții: sistemul de panouri fotovoltaice și garanția fondului de garantare (până la 90% din valoarea creditului).

 

 

Condițiile prezentate mai sus sunt cele generale. Condițiile detaliate sunt prezentate în oferta / contractul de credit / contractul de garantare și acordul de finantare semnat de client, bancă și FNGCIMM/FGCR, după caz – acestea pot varia.

 

Creditul Verde de la First Bank se acordă doar companiilor care sunt /vor deveni prosumatori, respectiv celor care vor include excesul de energie electrică activă produsă, în rețeaua națională 

Calculul beneficiilor aduse de Creditul Verde

In situatia in care ai un IMM cu un consum anual de 200 MWh energie electrica, respectiv o factura lunara de circa 9,200 lei (fara TVA) si iti instalezi un sistem de panouri fotovoltaice cu putere suficienta pentru a acoperi consumul total de energie, care incepe sa produca din luna nr. 4 de la contractarea creditului, poti obtine urmatoarele beneficii financiare:

BENEFICII pe parcursul perioadei de creditare
RON fara TVA
Plati lunare CU proiect incepand cu luna a 4 a (rata credit + costuri intretinere si asigurare + alte costuri cu energia consumata din retea cum ar fi: costuri de transport, certificate verzi etc.)
7,780
Plati lunare FARA proiect (factura cu energia electrica)
9,200
ECONOMIE lunara generata de proiect pe perioada de creditare
1,420
ECONOMIE totala generata de proiect pe perioada de creditare (pana in anul 7)
115,020
BENEFICII post creditare
RON fara TVA
Plati lunare CU proiect dupa rambursarea integrala a creditului (costuri intretinere si asigurare + alte costuri cu energia consumata din retea cum ar fi: costuri de transport, certificate verzi etc.)
1,900
Plati lunare FARA proiect (factura cu energia electrica)
9,200
ECONOMIE lunara generata de proiect in perioada post-creditare
7,200
ECONOMIE totala generata de proiect dupa perioada de creditare, pana in anul 25 (pe durata de viata a sistemului de panouri fotovoltaice)
1,555,200

 

Acesta este un calcul orientativ. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati

Completează formularul de mai jos și te contactam noi

Nume partener

Aria de acoperire pentru serviciile de consultanta

Website

Date de contact

No data available.

CEZ Vanzare S.A.

  • CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar și furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienți casnici și industriali care depășește 1,3 milioane de clienți. 

Aria de acoperire pentru serviciile de consultanta: Națională (toată țara)

cez_crc@cez.ro

No data available.
No data available.

 BALKANS POWER CORE SRL

  • Balkans Power Core este o companie tânărâ, având în componență o echipa multidisciplinară de experti uniți de același set de valori. Compania oferă o tranziție cât mai ușoară către energia verde partenerilor acesteia, oferind în același timp servicii integrate precum: consultanță, proiectare, management de proiect, obținerea de autorizații și aprobări, execuție proiect la cheie și mentenanță.

Aria de acoperire pentru serviciile de consultanta: Națională (toată țara)

sales@balkanspower.com

No data available.

RENOVATIO SOLAR

  • Renovatio Solar este dezvoltator de soluții fotovoltaice turn-key de tip EPC personalizate și de înaltă calitate, având o poziție de top în domeniul energiei solare și al tehnologiei verzi. În 2010, Renovatio Solar a devenit prima companie din România care a finalizat cu succes construcția unui parc fotovoltaic de tip industrial cu o capacitate de 1 MWp.  Compania implementează proiecte fotovoltaice, atât la nivel de prosumator cât și proiecte de mari dimensiuni.

Aria de acoperire pentru serviciile de consultanta: Națională (toată țara)

office@renovatiosolar.ro

No data available.

ALM POWER GROUP SRL

  • ALM POWER GROUP promovează energia verde prin DEPARTAMENTUL FOTOVOLTAIC , oferind soluții complete, personalizate și o tranziție usoară catre calitatea de PROSUMATOR a clienților. ALM POWER GROUP oferă:  consultanță specializată, transpunerea soluției în Proiect Tehnic, executarea cu profesionalism la cele mai înalte standarde a proiectului și mentenanță a centralelor/parcurilor fotovoltaice.

Aria de acoperire pentru serviciile de consultanta: Jud. Arges, Teleorman, Dolj,Olt, Valcea, Gorj, Mehedinti

Telefon:

0723609015

No data available.

RESTART ENERGY

  • Restart Energy este unul din cei mai mari furnizori independenți de energie electrică pentru consumatori casnici și IMM- uri din România, precum și unul dintre actorii regionali importanți având subsidiare în Germania, Spania și Serbia. Restart Energy vine în întâmpinarea clienților business, care doresc să-și reducă cu până la 75% costurile cu energia electrică și să devină sustenabili,cu soluția “Restart Solar”.
    Restart Solar este o soluție “all inclusive” care prin instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperiș sau la sol asigură parțial sau total  consumul propriu de energie al clienților business.

Aria de acoperire pentru serviciile de consultanta: Națională (toată țara)

lead_sales@restartenergy.ro

No data available.

ROMSIR Impex SRL

  • ROMSIR este o societate comercială cu capital integral românesc, înfiintată în anul 1994 în domeniul electronicii si electrotehnicii. După o perioadă extinsă de testări, în anul 2007 au decis introducerea pe piată a unei game de echipamente producătoare de energie din surse regenerabile, fiind printre primele companii din România care să ofere astfel de produse.

    În ultimii ani, au vândut și instalat în România peste  8000 de sisteme fotovoltaice totalizand peste 43.000 kW.

Aria de acoperire pentru serviciile de consultanta: Națională (toată țara)

vanzari@romsir.ro

No data available.
Completați formularul, iar un reprezentant First Bank vă va contacta. Dacă doriți să fiți contactat și de partenerii noștri, instalatori sisteme fotovoltaice, bifați mai jos
Campul contine caractere invalide (ex: numere, caractere speciale)
CUI invalid
Numar de telefon invalid (ex: spatii, litere, caractere speciale)
Adresa de email invalida
Denumire invalida. Max 25 de caractere

Declar ca am inteles si ca am citit termenii si conditiile prezentate in documentul disponibil aici.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele de contact de catre First Bank in scopul prezentarii ofertelor comerciale, conform prevederilor notei de informare privind prelucrarea datelor clientilor prospecti, pe care am citit-o aici inainte de a-mi exprima acordul. Solicitarile de retragere a acordului pentru comunicarile comerciale transmise de catre First Bank vor fi adresate bancii la adresa eufunds@firstbank.ro iar in textul emailului se va preciza „Va rog sa stergeti toate datele transmise pentru compania cu codul CUI <a se completa codul> pentru colaborare fonduri europene”

Am inteles ca in situatia in care am selectat cel putin un partener in lista de mai sus, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele de contact de catre partenerul /partenerii First Bank selectat/selectati in scopul prezentarii ofertelor comerciale, in conditiile prezentate in nota de informare privind prelucrarea datelor de catre partenerii Bancii, pe care am citit-o aici inainte de a-mi exprima acordul. Solicitarile de retragere a acordului pentru comunicarile comerciale transmise de partenerii bancii vor fi adresate direct acestora (la adresele comunicate in sectiunea de mai sus), conform politicilor de prelucrare ce va vor fi comunicate de acestia.

Daca intampini probleme privind accesarea documentelor mai sus mentionate te rugam sa ne contactezi la office@firstbank.ro

Prin apasarea butonului „Trimite cererea” imi exprim consimtamantul referitor la toate cele de mai sus, inclusiv la documentele la care se face referire si confirm ca am citit, inteles si acceptat expres continutul acestor documente.

FAQ

Pe ce perioada pot fi folosite panourile fotovoltaice ?

Sistemul de panouri fotovoltaice poate fi folosit circa 25 de ani. Dupa rambursarea creditului, vei ramane cu o economie substantiala ca urmare a minimizarii costurilor cu factura la energie electrica.

Pot deveni prosumator?

Da, cu finantare de la First Bank, aveti posibilitatea de a deveni prosumator, respectiv de a include excesul de energie produsă în rețeaua națională (pentru sisteme de panouri fotovoltaice de până la 200 kwp) urmând a-l utiliza în perioadele cu producție redusă sau de a-l vinde în rețeaua națională (pentru sistemele de panouri fotovoltaice între 200 și 400 kwp)

Pot sa obtin independenta energetica pentru compania mea?

In functie de sistemul fotovoltaic instalat, se poate ajunge la eliminarea completa a costului cu energia electrica ca urmare a producției proprii. Devii independent fata de fluctuatiile pretului energiei electrice. Pe perioada de creditare, costul facturii de energie electrica activa poate fi inlocuit de costul creditului, cash-flow-ul nefiind astfel afectat

Bine ai venit la noi! Vrem să-ți oferim o și mai bună experiență de navigare!

Folosim cookie-uri necesare funcționării site-ului nostru și analizării performanței, pentru a-ți oferi un conținut personalizat după interesele și preferințele tale, precum și pentru activitatea de marketing a băncii și a partenerilor săi. Dacă ești de acord să utilizăm aceste cookies, te rugăm să apeși butonul "Sunt OK" de mai jos. De asemenea, ai libertatea de a alege tipurile de cookies pe care ești de acord să le folosim; mai multe informații, inclusiv detalii cu privire la modul în care poți șterge/bloca anumite cookie-uri după acceptarea lor, regăsești citind Politica de Cookies.

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');