window.dataLayer = window.dataLayer || [];     function gtag(){dataLayer.push(arguments);}     gtag('js', new Date());     gtag('config', 'UA-144043922-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
Bank

Renovator

A consumer credit for home improvements because the way you live should reflect the way you want to live.

După cum știi ne confruntăm cu o situație neașteptată și fără precedent pentru noi toți. În astfel de momente poți conta pe noi astfel încât tu să ai mai mare grijă de familie, de afacerea ta și nu în ultimul rând de tine. Astfel, venim în întâmpinarea ta cu o facilitate de amânare a ratelor creditului tău. Selectează tipul creditului luat de la noi, completează formularul de mai jos și trimite cererea.

Solicită amânarea ratelor

 

Credite aferente - Descarcă fișierul acesta, completează-l conform mențiunilor de mai jos, salvează și încarcă-l aici.

¹Produs de credit - Se completează cu denumirea produsului de credit specificat în contractul de credit (ex. overdraft, card de credit, linie de credit, credit OPTIMM, credit pentru finanțarea subvențiilor APIA, credit pe termen mediu, credit de investiții, credit de investiții cu fonduri UE, etc); 

²Solicitare suspendare - Se va specifica solicitarea de suspendare a obligației de plată (parte de capital, dobânzi și comisioane). Se va completa separat per facilitate atunci va rugam completati separat 

³Perioada solicitării - Se va specifica numărul de luni pe care se solicita suspendarea obligației de plată (maxim 9 luni, dar nu mai mult de 31.12.2020)

Înțeleg ca First Bank va analiza prezenta solicitare si o va aproba/respinge in conditiile legii.

În masura in care eu, reprezentantul legal al Imprumutatului, am garantat rambursarea imprumutului acordat prin Contractul de Credit, prin semnarea prezentei cereri imi exprim acordul prealabil, in calitate de garant (indiferent de tipul garantiei), cu privire la solicitarea Imprumutatului.

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Cererea ta este preluata si vei fi contactat pentru solicitarea ta.

Ne dorim să fie toata lumea sanatoasa, așa că iata o listă de măsuri și recomandări pentru următoarea perioadă:

- Serviciul nostru de Internet si Mobile Banking iti sta la dispozitie permanent. Este perfect pentru a-l folosi in conditii de siguranta si eficienta.

- Termenul standard de procesare a operatiunilor este menținut, astfel încât nu vor exista întreruperi sau întârzieri la plățile și / sau la depunerile tale.

- ATM-urile vor continua să fie funcționale și deservite 24/7. Cu toate acestea, din motive de igienă, iti recomandăm să limitezi pe cat posibil interacțiunea cu numerar și să utilizezi plata cu cardul si serviciul de Internet și Mobile Banking pentru tranzacții.

- Dacă totusi vrei să mergi la sucursala in care ai deschis cont, iti recomandăm să pastrezi distanta de minimum 1,5 metri de cea mai apropiata persoana iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, sa astepti intr-o zona mai putin aglomerata daca sunt mai mult de 4 persoane in sucursala.

Ce poti rezolva rapid in online ?

Intotdeauna există mai multe modalități de a-ti verifica soldul contului tau fără a te deplasa la o sucursală sau ATM. Cu soluția noastră de Internet și Mobile Banking poti sa:

- Vizualizezi soldurile,

- Efectuezi transferuri și plăți

- Gestionezi cardurile – prin posibilitatea de a le bloca/ raporta pierdute sau furate

- Schimbi informațiile de contact sau de profil

Dacă nu ai încă serviciul nostru Internet și Mobil Banking, te încurajăm să-l achizitionati prin First Videobank www.firstvideobank.ro

Atentie!

În plus, în circumstanțe ca acestea, este important să fii mai atent ca niciodata și să te protejezi de eventuale fraude și înșelătorii. Nu da niciodată informațiile tale personale celor care te pot contacta nesolicitat prin telefon, e-mail sau altfel. Sunt persoane care pot profita de aceasta criza așa cum s-a întâmplat și în alte situații similare din trecut.

Iată câteva recomandări:

- Nu divulga nimanui user name-ul sau parola de conectare. First Bank nu vă va solicita niciodată aceste detalii.

- Evita să deschizi atașamente și / sau să faci click pe linkuri din e-mailuri, în special de la persoane sau organizații pe care nu le cunoști sau nu ai o relație. Împreună vom depăși aceasta perioada dificila Echipa First Bank

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');