window.dataLayer = window.dataLayer || [];     function gtag(){dataLayer.push(arguments);}     gtag('js', new Date());     gtag('config', 'UA-144043922-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
Banca

Cere amânarea ratelor!

Simplu și rapid

După cum știi ne confruntăm cu o situație neașteptată și fără precedent pentru noi toți. În astfel de momente poți conta pe noi astfel încât tu să ai mai mare grijă de familie, de afacerea ta și nu în ultimul rând de tine. Astfel, venim în întâmpinarea ta cu o facilitate de amânare a ratelor creditului tău. Selectează tipul creditului luat de la noi, completează formularul de mai jos și trimite cererea.

Solicită amânarea ratelor

 

*În cazul în care aveți mai multe produse de tip credit pentru care doriți amânarea ratelor, se va iniția câte o solicitare pentru fiecare produs. 

 

*Dacă aveți coplătitori, garanți fidejusori vă rugăm regăsiți aici acordul care trebuie completat de către aceștia.

*Membrii familiei debitorului sunt persoanele care au calitatea de soț/soție, părinți și copii, care locuiesc și se gospodăresc împreună cu debitorul

Înțeleg că First Bank va analiza prezenta solicitare și o va aproba/respinge în condițiile legii. Prin completarea şi validarea acestui formular înțeleg că datele cu caracter personal mai sus menționate vor fi prelucrate de către First Bank în vederea analizei și soluţionării prezentei solicitări, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență nr. 37/2020 și normelor de aplicare ale OUG, și în scopuri statistice. 

 

Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii!

Pentru obținerea codului de identificare vă rugăm să accesați butonul 'Valideaza si trimite'. Codul de indentificare va fi transmis pe numărul de telefon cu care sunteți înregistrat în sistemul Băncii. În cazul în care au existat modificări ale numărului de telefon vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 021.205.31.25 pentru actualizarea acestuia sau să transmiteți solicitarea de amanare rate pe adresa de e-mail: amanareratepf@firstbank.ro
 

Cererea ta este preluata si vei fi contactat pentru solicitarea ta.

Ne dorim să fie toata lumea sanatoasa, așa că iata o listă de măsuri și recomandări pentru următoarea perioadă:

- Serviciul nostru de Internet si Mobile Banking iti sta la dispozitie permanent. Este perfect pentru a-l folosi in conditii de siguranta si eficienta.

- Termenul standard de procesare a operatiunilor este menținut, astfel încât nu vor exista întreruperi sau întârzieri la plățile și / sau la depunerile tale.

- ATM-urile vor continua să fie funcționale și deservite 24/7. Cu toate acestea, din motive de igienă, iti recomandăm să limitezi pe cat posibil interacțiunea cu numerar și să utilizezi plata cu cardul si serviciul de Internet și Mobile Banking pentru tranzacții.

- Dacă totusi vrei să mergi la sucursala in care ai deschis cont, iti recomandăm să pastrezi distanta de minimum 1,5 metri de cea mai apropiata persoana iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, sa astepti intr-o zona mai putin aglomerata daca sunt mai mult de 4 persoane in sucursala.

Ce poti rezolva rapid in online ?

Intotdeauna există mai multe modalități de a-ti verifica soldul contului tau fără a te deplasa la o sucursală sau ATM. Cu soluția noastră de Internet și Mobile Banking poti sa:

- Vizualizezi soldurile,

- Efectuezi transferuri și plăți

- Gestionezi cardurile – prin posibilitatea de a le bloca/ raporta pierdute sau furate

- Schimbi informațiile de contact sau de profil

Dacă nu ai încă serviciul nostru Internet și Mobil Banking, te încurajăm să-l achizitionati prin First Videobank www.firstvideobank.ro

Atentie!

În plus, în circumstanțe ca acestea, este important să fii mai atent ca niciodata și să te protejezi de eventuale fraude și înșelătorii. Nu da niciodată informațiile tale personale celor care te pot contacta nesolicitat prin telefon, e-mail sau altfel. Sunt persoane care pot profita de aceasta criza așa cum s-a întâmplat și în alte situații similare din trecut.

Iată câteva recomandări:

- Nu divulga nimanui user name-ul sau parola de conectare. First Bank nu vă va solicita niciodată aceste detalii.

- Evita să deschizi atașamente și / sau să faci click pe linkuri din e-mailuri, în special de la persoane sau organizații pe care nu le cunoști sau nu ai o relație. Împreună vom depăși aceasta perioada dificila Echipa First Bank

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');