window.dataLayer = window.dataLayer || [];     function gtag(){dataLayer.push(arguments);}     gtag('js', new Date());     gtag('config', 'UA-144043922-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
Instant banking, oriunde ești, cu noua aplicație First Bank!

La prima înregistrare trebuie doar să folosesti utilizatorul și parola de Winbank. Ai grijă ca utilizatorul să fie scris corect.

Ți-ai uitat parola? Accesează butonul forgot password, iar împreună cu cardul tău de debit, te identifici și îți generezi una nouă în câteva minute.

Ai o noua interfață intuitivă și ușor de folosit, în care:

Te autentifici cu datele tale de Winbank.

Deschizi conturi curente, depozite și conturi de economii.

Plătești sau transferi bani oriunde ai nevoie.

Plătești ușor facturi și taxe.

Descarcă acum aplicația pentru mobil

Ți-e greu să îți iei la revedere?

Vechea aplicație e încă aici!

Dacă încă ai întrebări, caută mai jos răspunsurile.

Găsești toate funcționalitățile aplicației în ghidul de aici.

Este important să folosești la prima înregistrare credentialele Winbank. După acest pas vă trebui să îți înregistrezi unele noi.

Pentru mai multe detalii te rugăm să verifici ghidul de aici

În cazul în care ai uitat user-ul și parola de Winbank va trebui să îți faci unele noi în orice sucursală First Bank.

În cazul în care ai uitat doar parola, poți să intri în procesul de resetare parolă din noua aplicație. O să ai nevoie doar de un card de debit.  Procesul de resetare parolă îl gasești aici

După ce te autentifici cu ușer-ul și parola de Winbank, va trebui să iți înregistrezi unele noi.

Noua parolă trebuie să aibă minim 8 caractere, o literă mare, o literă mica și cel putin o cifră.

Exemple valide: Ab723951 / A723951b / 723A951b 

Câmpul de parolă nu suportă caractere speciale. De exemplu: !/@/#/$

Pentru încă un pas de securitate, va trebui să iți setezi și un pin din 4 cifre, fingerprint, sau face id, după caz.

Cele două aplicații sunt de sine stătătoare. În mare parte,  ce faci în Winbank rămâne în Winbank și ce ce faci în aplicația First Bank rămâne în aplicația First Bank. Poți să îți vezi conturile și plățile, însă tot ce tine de șabloane de plăți, plăți programate, sau direct debit-uri va treubui să le tratezi separat:

Șabloanele de plata nu se mută în secțiunea beneficiari. O să trebuiască să adaugi beneficiarii tăi în noua aplicație.

Plățile programate și viitoare din Winbank rămân valide. În cazul în care setezi una și în noua aplicație pentru același furnizor, plata se va dubla. Ai grijă să ștergi plățile programate din Winbank atunci când setezi unele noi în aplicația First Bank.

Pentru plata facturilor nu avem încă toți furnizorii disponibili în aplicația First Bank. Revenim în scurt timp cu un update cu și mai mulți furnizori. 

Winbank o să meargă pentru o perioadă în paralel cu noua aplicație. Daca vrei să o mai folosești, va trebui să folosești ușer-ul și parola pe care le aveai inițial pentru Winbank.

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');