window.dataLayer = window.dataLayer || [];     function gtag(){dataLayer.push(arguments);}     gtag('js', new Date());     gtag('config', 'UA-144043922-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
Pentru Mine

Internet & Mobile banking

Instant banking, oriunde esti, cu noua aplicatie First Bank!

TE ÎNREGISTREZI UȘOR

La prima înregistrare trebuie doar să folosesti utilizatorul și parola de Winbank. Ai grijă ca utilizatorul să fie scris corect. 

Ți-ai uitat parola? 
Accesează butonul forgot password, iar împreună cu cardul tău de debit, te identifici și îți generezi una nouă în câteva minute.

OPERAȚIUNI 100% ONLINE

Depozite, conturi sau carduri preplătite virtuale, toate la dispoziția ta, prin aplicatia First Bank.

TRANSFERURI RAPIDE

Din câteva click-uri plățile sunt gata. Poți să îți salvezi transferurile recurente și chiar să le personalizezi pentru plăți viitoare. 

SCANARE SI PLATA FACTURI

Poti sa uiti de cozi. Iti platesti rapid facturile prin scanarea lor, sau prin selectarea furnizorilor inrolati in aplicatie. 

TAXELE TALE, LA UN CLICK DISTANȚĂ

Fie că vrei să plătești taxele și impozitele, fie că vrei să scapi de grija rovinietei sau a taxei de pod, cu aplicația noastră totul este mai ușor.

SECURITATE SPORITĂ

Fie că te autentifici în aplicație, faci o plată online sau un transfer, aprobi plăți prin amprentă sau face id.
 

Încearcă acum noua aplicație prin care ai banca la tine oricând!Nu ai cont la noi? Intră în apel video cu unul din reprezentanții noștri și află mai multe detalii.

Dacă încă ai întrebări, caută mai jos răspunsurile.

Gasesti toate functionalitatile aplicatiei in ghidul de aici.

 Este important să folosești la prima înregistrare credentialele Winbank. După acest pas vă trebui să iți înregistrezi unele noi.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să verificați ghidul de aici.

 În cazul în care ai uitat user-ul și parola de Winbank va trebui să îți faci unele noi în orice sucursală First Bank.

În cazul în care ai uitat doar parola, poți să intri în procesul de resetare parolă din noua aplicație. O să ai nevoie doar de un card de debit.  Procesul de resetare parolă îl gasești aici

După ce te autentifici cu ușer-ul și parola de Winbank, va trebui să iți înregistrezi unele noi.

Noua parolă trebuie să aibă minim 8 caractere, o literă mare, o literă mica și cel putin o cifră.

Exemple valide: Ab723951 / A723951b / 723A951b 

Câmpul de parolă nu suportă caractere speciale. De exemplu: !/@/#/$

Pentru încă un pas de securitate, va trebui să iți setezi și un pin din 4 cifre, fingerprint, sau face id, după caz.

Cele două aplicații sunt de sine stătătoare. În mare parte, ce faceți în Winbank rămâne în Winbank și ce faceți în aplicația First Bank rămâne în aplicația First Bank. Poți să îți vezi conturile și plățile, însă tot ce tine de șabloane de plăți, plăți programate, sau direct debit-uri va treubui să le tratezi separat:

Șabloanele de plata nu se mută în secțiunea beneficiari. O să trebuiască să adaugi beneficiarii tai în noua aplicație.

Plățile programate și viitoare din Winbank rămân valide. În cazul în care setezi una și în noua aplicație pentru același furnizor, plata se va dubla. Ai grijă să ștergi plățile programate din Winbank atunci când setezi unele noi în aplicația First Bank.

Pentru plata facturilor nu avem încă toți furnizorii disponibili în aplicația First Bank. Revenim in scurt timp cu un update si mai multi furnizori.

Winbank o să meargă pentru o periaoda în paralel cu noua aplicație. Daca vrei să o mai folosești, va trebui să folosești ușer-ul și parola pe care le aveai inițial pentru Winbank.

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');