window.dataLayer = window.dataLayer || [];     function gtag(){dataLayer.push(arguments);}     gtag('js', new Date());     gtag('config', 'UA-144043922-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
Credite

Încrezător

Un credit de nevoi personale pentru cel mai scurt drum de la dorință la realitate.

CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Confort și siguranță la plata lunară a ratelor printr-o dobânda fixă pe întreaga perioadă de creditare.

REDUCERI CUMULATIVE

Obții o reducere de până la 30% din valoarea marjei de dobândă și o reducere anuală specială de fidelitate, dacă îți încasezi venitul lunar într-un cont deschis la First Bank.

CE TREBUIE SĂ ȘTII

Dă aripi visurilor tale chiar acum.

Încrezător este un credit destinat nevoilor personale, inclusiv refinanțarii unui/ unor credite de consum sau credite cu garanție reală, fără a fi necesară prezentarea de documente justificative pentru modul în care vor fi utilizați banii.

CÂT TE COSTĂ

Fie că vrei dobândă fixa sau variabilă, îți punem la dispoziție toate informațiile legate de costuri.

“The circulation of confidence is better than the circulation of money” James Madison

Reducerile de dobândă aplicate cumulativ vor genera dobânda finală de care vei beneficia, iar acestea se vor acorda astfel :

  • minus 1% în cazul încasării venitului lunar, luat în calcul la acordarea creditului, în contul deschis la First Bank;
  • minus 1% în cazul opțiunii de achiziționare a produsului dedicat de asigurare; 
  • minus 0,5% în cazul refinanțării unei facilități de creditare acordată de către altă bancă.

Accesează mai jos fișa completă a Creditului Imobiliar, inclusiv un exemplu de calcul.

Detalii

Calculator credit

Te ajutăm să-ți calculezi rata creditului tău

SIMULATOR CREDIT

Simulează rata lunară și dobânda, ca un exemplu orientativ, pentru creditul de nevoi personale ÎNCREZĂTOR

Valoarea creditului
lei
3000 lei 141000 lei
Perioada rambursare

Ai o reducere de dobândă dacă optezi pentru:

Rata lunară, lei 400
Dobânda %
DAE %
Rata lunară, lei
Dobânda %
DAE %

*Informațiile prezentate sunt pur orientative și nu au valoare contractuală.

Intră în apel video cu unul din reprezentanții noștri și află mai multe detalii!

Dacă încă ai întrebări, caută mai jos răspunsurile.

În cazul în care veniturile tale lunare sunt înregistrate în baza de date ANAF nu ai nevoie decât de Cartea ta de indentitate și a co-platitorului, dacă este cazul.

Vârstă maximă la sfârșitul perioadei de creditare trebuie să fie 65 de ani.

Poți să aduci maxim un co-plătitor (soțul. soția, partener sau partenera cu care locuiești și gospodărești, ori un părinte, un frate, o soră, un fiu, sau o fiică).

Minim 2.000 lei pe luna individual.

Vino în orice unitate First Bank sau intră în apel video cu unul din reprezentanții noștri pe FIRST VIDEOBANK, și îți vom pune la dispoziție o ofertă de creditare care conține și soluții alternative, iar tu ai la dispoziție 15 zile pentru a te hotărî asupra variantei optime.

Orice tip de credit acordat de către o bancă și/ sau instituție financiară nebancară din România.

Poți rambursa oricând orice sumă. În cazul creditelor cu dobândă fixă va fi perceput un comision de rambursare anticipată în funcție de durata rămasă până la finalul creditului.

În urma unei rambursări anticipate poți opta pentru reducerea proporțională a sumei lunare de plată sau a perioadei de rambursare rămasă sau o combinație a acestora.

Poți solicita oricând, în mod gratuit, schimbarea scadenței creditului.

Imediat după realizarea transferului de bani în vederea stingerii respectivului credit, dacă acest transfer a fost realizat prin intermediul unui “Ordin de Plata Condiționat”, vei avea acces la suma suplimentară.

Costurile sunt ZERO. Aceste transferuri de bani sunt scutite de orice comisioane și speze, atât în cazul „Ordinului de Plată simplu” cât și în cazul celui “Condiționat”.

Veniturile din drepuri de autor sunt acceptate alături de cele provenite din salarii, pensii ,contracte de mandat, activități independente, contracte de management, contracte de agent, chirii sau rente viagere.

Se poate transfera suma în EURO, deși acordarea creditului se realizează în LEI, în contul tău curent, printr-o operațiune de schimb valutar efectuată la cursul băncii, putând astfel să închizi creditul acordat de o altă bancă.

În acest caz vei pierde reducerea de dobândă acordată inițial.

În cazul în care obții venituri din salarii, riscurile asigurate sunt cele de pierdere involuntară a locului de muncă și deces din orice cauză, iar în restul situațiilor, se asigură riscurile de deces din orice cauză și invaliditate totală permanentă din orice cauză.

Ai o reducere de 1% la dobânda creditului. La aceasta se mai pot adauga reduceri suplimentare de 1% în cazul în care decizi să-ți virezi venitul lunar sau de 0,5% dacă-ți refinanțezi creditul de la o altă bancă.

Ai la dispoziție mai multe modalități de plată:

  • Depuneri la orice unitate First Bank
  • Transferuri dintr-o altă banca în contul curent deschis la First Bank
  • Depuneri de numerar prin rețeaua de terminale QIWI.  

Vino la cel mai apropiat terminal QIWI din orașul tău și econonomisești timp prețios. Alege cel mai apropiat terminal QIWI aici.

Poți să depui sume în numerar fără comisioane.

Pentru mai multe informații click aici.

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');