window.dataLayer = window.dataLayer || [];     function gtag(){dataLayer.push(arguments);}     gtag('js', new Date());     gtag('config', 'UA-144043922-1'); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-738450576'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '2103638686600898'); fbq('track', 'PageView');
Economisire

Planul de viitor

Niciodată nu este prea devreme să economisești pentru copilul tău

SIGUR

Sumele economisite regulat pot doar să se înmulțească, pentru că nu îți percepem comisioane la deschidere sau de administrare.

Economiile pentru copilul tău sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare.

ACCESIBIL ȘI FLEXIBIL

Ai oricând acces la bani, fără să fii penalizat și fără să pierzi dobânda acumulată.

BONUS ANUAL

Poți primi în fiecare an bonus de 15% din suma dobânzilor plătite în cursul ultimelor 12 luni, dacă îți respecți promisiunea de a depune în fiecare lună bani în Plan de Viitor și de a nu-i retrage.

Ce trebuie să știi

Planul de Viitor se deschide pe numele copilului, iar tu ai drepturi depline. Află tot ce trebuie să știi pentru ca economiile tale să fie mereu în creștere.

Suma minimă obligatorie pentru depuneri lunare: 42 LEI/ 10 EUR/ 15 USD Dobânda este variabilă și se calculează la soldul zilnic, fiind capitalizată lunar. Termenul: până la împlinirea vârstei de 18 ani a minorului care este titularul planului de economii.

Depuneri: în orice moment și orice valoare (cu condiția ca suma alimentarilor lunare sa fie cel putin egala cu suma minima obligatorie pentru depunerile lunare).

Retrageri de numerar: in orice moment și in orice valoare.

Închiderea planului de economii se poate realiza: oricând, la solicitarea ta, dacă timp de 3 luni consecutiv nu depui cel putin suma minima obligatorie lunara.

În cazul împlinirii vârstei de 18 ani a titularului, planul de economii se va închide automat și disponibilul existent se va transfera in contul curent.

CE AI DE CÂȘTIGAT

Dobânda este variabilă și se calculează la soldul zilnic, fiind capitalizată lunar.

Beneficiezi de un bonus de 15% dacă îndeplinești anumite condiții.

Beneficiezi de un bonus de 15% din suma dobânzilor plătite în cursul ultimelor 12 luni, dar nu mai mult de 600 de LEI dacă nu omiți mai mult de 2 luni pe fiecare perioada de 12 luni să-ți respecți angajamentul de a economisi lunar cel puțin suma minimă menționată; dacă nu efectuezi nicio retragere de numerar din soldul planului de economii, pe parcursul perioadei de 12 luni.

Consultă mai jos lista de dobânzi pentru Planul de Viitor.

Personalul nostru dedicat îţi stă la dispoziție pentru orice informații despre produsele și serviciile noastre la tel: 021 303 69 69 sau 0800 801 802.

(function(h,o,t,j,a,r){ h.hj=h.hj||function() {(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)} ; h._hjSettings= {hjid:1201617,hjsv:6} ; a=o.getElementsByTagName('head')[0]; r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');